OdporúčameZaložiť web alebo e-shop

Verejné zbierky 2009-2016

Verejné zbierky 2009-2016...

V roku 2009 sme mali vyhlásenú a MVSR schválenú verejnú zbierku počas ktorej sa nám podarilo vyzbierať pre ŠZIŠ 378,46 EUR, ktoré boli škole odovzdané.
ĎAKUJEME všetkým ktorí pomohli! :)

V roku 2010 sme mali vyhlásenú a MVSR schválenú verejnú zbierku určenú práve  pre deti zo ŠZIŠ  a práve touto formou sa chceme poďakovať všetkým dobrým ľuďom, ktorí počas tejto zbierky prispeli. Spoločným úsilým sa nám podarilo vyzbierať sumu 535 EUR, ktorá bola škole odovzdaná. ĎAKUJEME!!!


Týmto oznamujeme, že handicapovaným detičkám sa vyzbieralo 1083,71 EUR, ktoré sa v mesiaci január 2012, previedli na účet autistickým deťom v spojenej škole internátnej v Levoči.  Ďakujeme všetkým prispievateľom z celého Slovenska. Menovite: Veronika Muchová/SNV 20Eur, Irena Stračiaková/ D.Vadičov 20Eur, Franerová Anna 10Eur, Kuchčák Peter 30Eur, Jozef Korman 200Eur. 


V roku 2012 sme mali vyhlásenú a MVSR schválenú verejnú zbierku určenú pre handycapované detičky a práve touto formou sa chceme poďakovať všetkým dobrým ľuďom, ktorí počas tejto zbierky prispeli. Spoločným úsilým sa nám podarilo vyzbierať sumu 485  EUR, ktorá bola odovzdaná Špecialnej škole v Spišskej Novej Vsi. A bude použitá na rozvoj telesnej kultúry, výchovu a vzdelávanie týchto detí. ĎAKUJEME!!!


V roku 2013 sme mali vyhlásenú a MVSR schválenú verejnú zbierku určenú pre handycapované detičky a práve touto formou sa chceme poďakovať všetkým dobrým ľuďom, ktorí počas tejto zbierky prispeli. Spoločným úsilým sa nám podarilo vyzbierať sumu 680 EUR, ktorá bola odovzdaná SPOJENEJ ŠKOLE INTERNÁTNEJ - Spišské Vlachy. AKO PRÍSPEVOK NA DOKONČENIE VIACÚCELOVÉHO šPORTOVÉHO IHRISKA. . ĎAKUJEME!!!


V roku 2014 (od mája 2014) sme mali vyhlásenú a MVSR schválenú verejnú zbierku určenú pre onkologické detičky, lenže vzhľadom na zmeny v zákone vo verejných zbierkach od 1.júla 2014, sme v júny ukončili verejnú zbierku, ktorá kvôli nedostatku dobrovoľníkov trvala iba pár dní. Vzhľadom na to sa nám podarilo vyzbierať sumu iba 192€, ktoré sme zaslali detskej onkológii v Bratislave. Všetkým , ktorí nám prispeli zo srdca ĎAKUJEME.


Od 1.jula 2016 - máme MVSR povolenú verejnú zbierku. Vyzývame dobrovoľníkov, ktorí majú záujem pomôcť pri verejnej zbierke, prípadne vyzývame ľudí s dobrým srdcom aby prispeli kúpou knižiek z ktorých výťažok pôjde pre deti na charitatívne účely. sú to knihy rozprávkové - fantasy romány, ktoré čítajú všetky vekové kategórie. Info - nika.granecova@gmail.com 0915869223
Pomáhame už 7 rokov aj vďaka Vám!
ĎAKUJEME!!!